2019/08/12

#KÖNYVTASIPROJEKT 2. széria - Rendeld meg saját könyvtasidat

Pici szünet után máris itt a Könyvtasi projekt 2. szériája, a legutóbb ugyanis - szerencsére - gyorsan elkapkodtátok az összes darabot. 

Részletek és rendelés a posztban!


(Ha még nem ismernéd a projektet, >>ide<< kattintva találsz infókat az első szériáról, >>itt<< pedig a lelkes könyvtasi tulajdonosok által feltöltött képekből is lehet inspirálódni.)




Fontos tudnivalók rendeléshez

➟ A 2. szériában 7 féle minta közül lehet választani, ezúttal is könyvek adták a fantázianeveket: Értelem és érzelem, Dorian Gray, Erdőterápia, Agathe, A Bolhapalota, Bíborszín, Wink Poppy Midnight. Áruk egységesen 4300 Ft/db.

➟ A könyvtasik a múltkorinál nagyobb mennyiségben, de ugyanúgy limitált számban készülnek.

➟ Megrendelésedet kérheted személyes átvétellel budapesti átvételi pontra (Kelmekreálda: 1111 Budapest, Bercsényi u. 6.), postai úton, vagy GLS futárszolgálattal.

 Egyszerre maximum 2 darab könyvtasi rendelésére van lehetőség.

➟ A könyvtasikat folyamatosan készítem, a megrendeléstől számított 14 munkanapon belül készülnek el. (Ez azt jelenti, hogy elképzelhető, hogy már akár a megrendelésed másnapján át tudod venni, de az is előfordulhat, hogy egy picit várni kell rá.)


➟ Még fizetés előtt küldök visszaigazoló emailt, így nem fordulhat elő olyan, hogy esetleg fizetés után derülne ki, hogy ne adj' isten elfogyott a kinézett típus.

További rendelési tudnivalókat a megrendelőlapon találsz, olvasd el figyelmesen, igyekeztem minden hasznos infót összegyűjteni. :)


RENDELHETŐ MINTÁK:




Ha úgy gondolod, szívesen lennél egy limitált számban, egyedileg készült könyvtasi szerető gazdája, a megrendelőlaphoz kattints ide:




Személyre szabnád?

A fenti mintákon túl ezentúl egyedi megrendeléseket is szívesen megvalósítok (akár hozott anyagból is). Amennyiben teljesen egyedi könyvtasi kívánságod lenne - magadnak vagy ajándékba -, keress a tizkicsikonyv@gmail.com címen, és megbeszéljük a részleteket. :) 



➯ Még több könyves tartalomért kövess INSTAGRAMon és FACEBOOKon is! 😊


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése