2018/11/06

LIBRI KARÁCSONYI KAMPÁNY ✦ Váltsuk valóra a meséket!✨


Bár még odébb van az ünnepi időszak, a Libri karácsonyi kampánya máris megérkezett, amelynek témája: váltsuk valóra a meséket! Ahogy az sejthető, ezúttal elsősorban a mesekönyvek és az adományozás került középpontba, hogy a rászoruló gyerekeknek is boldog(abb) legyen a karácsony.

Te is segítesz?


↠ Miről szól a kampány?


A Libri a kampány keretében november 5. és december 9. között országszerte gyűjt olyan - jó állapotú - mesekönyveket, színezőket, ifjúsági regényeket, ismeretterjesztő könyveket, illetve foglalkoztató kiadványokat, amelyek a 3-18 éves korosztálynak szólnak.

Az adományozók oklevelet, valamint különböző értékű kuponokat kapnak könyvadományaikért cserébe.

Az összegyűjtött könyveket a Libri 3000 könyvajándékkal kiegészítve a Me-Se-Kő Alapítvánnyal, valamint a Jobb Veled a Világ Alapítvánnyal együttműködve juttatja el kórházakba, iskolákba, árvaházakba, nevelőotthonokba, gyermekjóléti szervezetekhez. 


↠ Hogyan lehet segíteni?


A karácsonyi könyvadományozásban kétféle módon tudsz részt venni, így lehetőség van online és/vagy offline is adományozni.

→ Egyrészről országszerte 30 gyűjtőponton (Mesepont) lehet leadni a kritériumoknak megfelelő könyvadományokat, >>IDE<< kattintva tájékozódhatsz arról, hogy melyik esik közel hozzád.

→ Másrészről november 12-től lehetőség lesz online adományozásra is: ha a Libri webáruházban vásárolsz, bankkártyás fizetés előtt Mesejegyet vásárolhatsz 200/500/2000 Ft értékben, amellyel ugyancsak a rászoruló gyerekeket támogatod.


↠ Limitált kiadású könyv 


A karácsonyi kampány további részeként pedig - az előző évekhez hasonlóan -, idén is meglepi vásárlóit a Libri egy limitált kiadású könyvvel, amely ezúttal egy csodaszép Hans Christian Andersen kötet. Ki ne szeretné Andersen meséit? Nekem legalábbis a gyerekkorom szerves részét képezték, így rettentően boldog vagyok, hogy idén karácsonykor erre a könyvre esett a választás.

Az ajánlat részeként november 1-től a készlet erejéig legalább 9000 Ft értékű bolti vagy webshopos vásárlás után +599 forintért lehet miénk az egyedi, díszkiadású kötet. (Most nem kezdek el áradozni a borítóról, de szerintem baromi szép lett.)

Az ajánlat részleteit és gyönyörűséges könyvborítót pedig >>IDE<< kattintva találod.




➯ Még több könyves tartalomért kövess INSTAGRAMon és FACEBOOKon is! 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése