2018/12/07

✦ KARÁCSONYI KÜLÖNKIADÁS 2018 ✦


Szóóóval arra gondoltam, hogy - ahogy tavaly ilyenkor az 'Olvasmányélményeim' letölthető olvasástervezővel készültem - idén is igyekszem meghálálni valami némileg extrább dologgal az olvasóimnak a támogatást. Ebben az évben ezt egy 23 oldalas, online lapozgatható könyves karácsonyi különkiadás formájában valósítottam meg, amellyel az a célom, hogy a könyvszerető közönségnek nyújtsak könnyed kikapcsolódást - egészen tágan értelmezve az irodalom és könyvek fogalmát. Így tehát nem csupán mini könyvértékelők kaptak helyet, hanem karácsonyi olvasmányajánló, könyvmoly ajándéktippek, kiadói kérdezz-felelek, illetve különböző cikkek is.

Külön hálás vagyok Pannának, a Szofisztikált Macska blog írójának, akivel közös munkánk eredménye a 10. oldaltól olvasható #bookstagram #mutimitolvasol című cikk, amelyben arra tettünk kísérletet, hogy az elmúlt időszakban a könyves szférában zajló tendenciákat bemutassuk. Mostanában gyakran felmerülő probléma a közösségi médiában - és egyre inkább a könyves világban is - a követő vásárlás témája, erről is igyekeztem összerakni egy átfogó cikket, valamint bemutatok egy új magyar márkát is.

TIPPEK AZ OLVASÁSHOZ:


→ Ha telefonról nézed, akkor >>EZT<< a verziót ajánlom, egyszerűbben lapozgatható.

→ Ha számítógépről nézed, akkor pedig a jobb szélen található négyzet ⌗ ikonra kattintva teljes képernyős nézetben olvasható, és bár a FLIPHTML5 valamiért lerontja a minőséget, a nagyító segítségével lehet trükközni, hogy jó legyen.


→ Ha pedig nem szeretsz lapozgatós formátumban olvasni, akkor >>IDE<< kattintva PDF-ként is meg tudod nyitni (nyugi, nem tölti le automatikusan).





➯ Még több könyves tartalomért kövess INSTAGRAMon és FACEBOOKon is! 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése