2019/06/02

#KÖNYVTASIPROJEKT - Rendeld meg saját könyvtasidat

Néhány hete bemutattam új szerelemprojektem, a Könyvtasi projektet, ami akkor még elég kezdetleges volt, csupán néhány mintadarab volt készen. Most azonban eljött az idő: elkészültek a darabok, és ebben a posztban MÁR RENDELNI IS LEHET!

Ha még nem ismernéd a projektet, >>ide<< kattintva többet megtudhatsz róla, most nem fogom ismételni magamat, így csak az új infókat mondom. 

Fontos tudnivalók rendeléshez:


➟ A végső adagban 5 különböző minta kapott helyet: Sisu, Abigél, Bone Gap, Macskabölcső, Nemes teremtmények. Áruk egységesen 4300 Ft/db.


➟ A könyvtasik limitált számban érhetőek el.

➟ A tasik különböző béléssel, gombokkal, és gumival készültek, még egyazon típuson belül is vannak eltérések, mindnek saját egyénisége” van. :) Alább megtalálható, hogy melyik típuson belül milyen kiegészítővariációk fordulhatnak elő.

➟ Megrendelésedet kérheted személyes átvétellel budapesti átvételi pontra (Jaffa Kiadó Könyvesboltja, az ALLEE mellett /ahol 50% kedvezménnyel tudjátok a kiadó könyveit is megvásárolni!/), postai úton, vagy GLS futárszolgálattal.

 Egyszerre maximum 2 darab könyvtasi rendelésére van lehetőség.

Még fizetés előtt küldök visszaigazoló emailt, így nem fordulhat elő olyan, hogy esetleg fizetés után derülne ki, hogy ne adj' isten elfogyott a kinézett típus.

További rendelési tudnivalókat a megrendelőlapon találsz, olvasd el figyelmesen, igyekeztem minden hasznos infót összegyűjteni. :)



RENDELHETŐ MINTÁK:





Ami azonban a legfontosabb: közhely és nyálasság ide vagy oda, tényleg minden egyes könyvtasit szeretettel készítettem. Léteznek olcsóbbak, léteznek tökéletesebbek, léteznek teljesen szabvány darabok - de ha ilyet keresel, nálam rossz helyen jársz, egyik sem célom ugyanis. Amire törekedtem az az, hogy olyan darabokat készítsek, amelyek megszólítják” az ember fiát/lányát, amelyek között mindenki megtalálhatja a személyiségéhez legjobban passzoló darabot, amit szívesen használ majd, és amiről tudni fogja, hogy pontosan ugyanilyen nincs még egy, az tényleg csakis az övé. Nem csupán praktikus, funkcionális tokot akartam készíteni, hanem olyan könyvtasikat, amelyek már önmagukban is mesélnek és inspirálnak.

Ha ezek után úgy gondolod, szívesen lennél egy lelkes könyvmoly által egyedileg készült könyvtasi szerető gazdája, a megrendelőlaphoz kattints ide:





Kérdés-kérés esetén keress bizalommal, illetve használd a #könyvtasiprojekt hashtaget, ha szeretnéd megmutatni, Te hogyan használod a könyvtasidat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése