2020/12/04

Könyvtasi projekt - 4. felvonás

A Könyvtasi projekt negyedik „felvonásával” ezennel búcsúzik – egy hosszabb időre legalábbis biztosan... Az utolsó, erősen limitált mennyiségben készült adagot bocsátom most útjára, amelyre rendelést leadni – a készlet erejéig – ebben a blogposztban található űrlap segítségével van mód.

HASZNOS ÉS KEVÉSBÉ HASZNOS TUDNIVALÓK

→ A 3. széria darabjai tértek vissza, amelyek teljes mértékben kézművesek, és csupa hazai kisvállalkozást és alkotót támogatsz a tasik megvásárlásával: szupertehetséges grafikus-illusztrátor, Bíró Erika tervezte a textilmintákat, hazai kisvállalkozás gyártja le az egyedi mintás anyagokat, hazai kisvállalkozásoktól szerzem be a szükséges kiegészítőket és alapanyagokat, végül pedig az előbbiek felhasználásával készülnek el az „irodalmi szütyők” a kis műhelyünkben.

Egy könyvtasi ára: 5900 Ft.

Minden könyvtasihoz hozzáillő, egyedi könyvjelző jár ajándékba. Úgy gondoltuk, legyen még komplexebb az olvasmányélmény, így Erika összesen 9 féle egyedi könyvjelzőt is tervezett (minden típushoz háromfélét). Minden egyes tasihoz ajándékba adunk egyet, ami az adott mintához készült, valamint néhány szettet is összeállítottunk belőlük, amit extraként hozzá lehet csapni a könyvtasi(k)hoz. :)


A könyvtasik mérete: ~ 20,5 x 25,5 cm . Hogy érzékeltessem, ez azt jelenti, hogy a régi kiadású, keménytáblás Harry Potter 4. része (674 oldal) még belefér, az 5. része (750 oldal) már nem.

 Puha tapintású, sűrű szövésű poliészter az alap, amely szinte abszolút nem gyűrődik (szerencsére, mert vasalni ellenben nem valami hálás dolog :)), de ami a legjobb: elképesztően élénkek rajta a színek, szinte életre kelnek a minták.


A TÍPUSOKRÓL


A KIS HERCEG egy igazi alapmű, telis-tele értékekkel. Minden életkorban, minden embernek mást ad a történet, így szerettünk volna egy olyan mintát, ami ezt az érzést eleveníti fel. Ha eltévedünk a világban, ha beszippant a káosz, ha nem találjuk magunkat, elevenítsük fel Antoine de Saint-Exupéry örökérvényű történetét, és máris tudni fogjuk, merre visz az utunk - legalábbis iránytűnk már lesz hozzá.


Bár mindannyiunk számára mást jelent a HYGGE, van itt minden, ami a hamisítatlan hygge-kezdőszett elmaradhatatlan része: puha cicák, meleg zoknik, forró italok, fűszeres piték, zöldellő növények és őszi falevelek, gőzölgő kancsók, na meg természetesen remek olvasnivalók. Szóval igen: ezzel a mintával igyekeztünk megragadni a könyvmolyságot és a komfortos bekuckózás érzését.


Hogy mit jelent a BELSŐ DZSUNGEL? Akárcsak a hygge: mindenkinek mást. A lelkünket, a gondolatainkat, azt a komplex valamit, ami a mindennapokban dolgozik bennünk - a 'jó' és 'rossz' dolgokat egyaránt. Időnként fontos megpihennünk, kiszakadni az érzelmek örvényéből, időt hagyni a regenerálódásra, és lelkiismeretfurdalás nélkül hagyni, hogy csak LEGYÜNK. Nem hasznosan, nem produktívan, nem ugrásra készen - csak lenni, és élvezni a létezést. Ahogy Mérő László fogalmaz: Létfontosságú, hogy az ember időnként olyasmivel foglalkozzon, ami nem létfontosságú. Egy jó könyv ebben is segíthet. Többek között ezt jelenti számunkra ez a minta.

 

Amennyiben szeretnél rendelést leadni, a készlet erejéig az alábbi MEGRENDELŐLAP kitöltésével tudod megtenni:

>> RENDELÉS ITT <<

 

➯ Még több könyves tartalmat találsz INSTAGRAMon és FACEBOOKon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése